Microbiology of the food chain -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination-- Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Vigente
Idioma: Inglés
Formato: Visualización con Impresión
$112.812
Microbiology of the food chain -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination-- Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Vigente
Idioma: Inglés
Formato: Visualización con Impresión
$172.788
Microbiology of the food chain -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination-- Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products
Vigente
Idioma: Inglés
Formato: Visualización con Impresión
$172.788
Conformity assessment -- Requirements for bodies providing audit and certification of management systems-- Part 3: Competence requirements for auditing and certification of quality management systems
Vigente
Idioma: Inglés
Formato: Visualización con Impresión
$75.684
Evaluación de la conformidad - Requisitos para los organismos que realizan la auditoría y la certificación de sistemas de gestión Parte 3: Requisitos de competencia para la auditoría y la certificación de sistemas de gestión de la calidad
Vigente
Idioma: Español
Formato: Visualización con Impresión
$75.684
Cosmetics -- Microbiology -- Guidelines for the risk assessment and identification of microbiologically low-risk products