Comprar Normas ISO (International Organization for Standardization)
             
        
        
        
        
            
            Ordenar por
            
        
            
            Pantalla
            
            por página
        
         
        
                    
        
            
                
                        
                            
    
    
        
        
        
            
        
                
            Spices and condiments -- Determination of acid-insoluble ash
        
        
            
            
                
                        Vigente
                    Idioma:  Inglés
                    Formato:  Visualización con Impresión
                
                    $75.684
                
             
            
            
                    
                                            
            
         
     
 
                         
                        
                            
    
    
        
        
        
            
        
                
            Spices and condiments -- Determination of total ash
        
        
            
            
                
                        Vigente
                    Idioma:  Inglés
                    Formato:  Visualización con Impresión
                
                    $75.684
                
             
            
            
                    
                                            
            
         
     
 
                         
                        
                            
    
    
        
        
        
            
        
                
            Wheat flour -- Physical characteristics of doughs-- Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
        
        
            
            
                
                        No Vigente
                    Idioma:  Inglés
                    Formato:  Visualización con Impresión
                
                    $172.788
                
             
            
            
                    
                                            
            
         
     
 
                         
                        
                            
    
    
        
        
        
            
        
                
            Wheat flour -- Physical characteristics of doughs-- Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
        
        
            
            
                
                        No Vigente
                    Idioma:  Inglés
                    Formato:  Visualización con Impresión
                
                    $172.788
                
             
            
            
                    
                                            
            
         
     
 
                         
                        
                            
    
    
        
        
        
            
        
                
            Reinforcements -- Woven fabrics -- Determination of number of yarns per unit length of warp and weft
        
        
            
            
                
                        No Vigente
                    Idioma:  Inglés
                    Formato:  Visualización con Impresión
                
                    $75.684
                
             
            
            
                    
                                            
            
         
     
 
                         
                        
                            
    
    
        
        
        
            
        
                
            Reinforcement products -- Woven fabrics -- Determination of width and length
        
        
            
            
                
                        No Vigente
                    Idioma:  Inglés
                    Formato:  Visualización con Impresión
                
                    $75.684