ISO 16140-1:2016

Microbiology of the food chain -- Method validation-- Part 1: Vocabulary
Autor: ISO
Código ICS: 07.100.30
Vigente
$50.000

Alcance

ISO 16140-1:2016 defines general terms and definitions relating to method validation of microbiology in the food chain.It is applicable to the validation of methods for the analysis (detection or quantification) of microorganisms in- products intended for human consumption,- products intended for animal feeding,- environmental samples in the area of food and feed production, handling, and- samples from the primary production stage.

Especificaciones de la Norma
Fecha de Publicación 17/06/2016
Título Secundario Microbiologie de la chaîne alimentaire -- Validation des méthodes-- Partie 1: Vocabulaire
Páginas Técnicas 12
Idioma Inglés
Los clientes que compraron este artículo también compraron

Microbiology of the food chain -- Method validation-- Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method
Vigente
Idioma: Inglés
Formato: Visualización con Impresión

$182.400

Alimentos - Determinación de estaño mediante espectrofotometría de absorción atómica por llama
Vigente
Idioma: Español
Formato: Visualización con Impresión

$24.600

Calidad del agua - Muestreo - Parte 3: Guía sobre la preservación y manejo de las muestras
Vigente
Idioma: Español
Formato: Visualización con Impresión

$60.600