ISO 6887-5:2020

Microbiology of the food chain -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination -- Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Autor: ISO
Código ICS: 07.100.30
Vigente
$94.010

Alcance

1 ScopeThis document specifies rules for the preparation of samples of milk and milk products and their suspensions for microbiological examination when the samples require a different preparation from the general methods specified in ISO 6887-1.This document excludes the preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards.This document is intended to be used in conjunction with ISO 6887-1.This document is applicable to:a) milk and liquid milk products;b) dehydrated milk products;c) cheese and cheese products;d) casein and caseinates;e) butter;f) milk-based ice-cream;g) milk-based custard, desserts and sweet cream;h) fermented milks, yogurt, probiotics milk products and sour cream;i) dehydrated milk-based infant foods, with or without probiotics.

Especificaciones de la Norma
Fecha de Publicación 30/04/2020
Título Secundario Microbiologie de la chaîne alimentaire -- Préparation des échantillons, de la suspension mère et des dilutions décimales en vue de l'examen microbiologique -- Partie 5: Règles spécifiques pour la préparation du lait et des produits laitiers
Páginas Técnicas 11
Idioma Inglés
Los clientes que compraron este artículo también compraron

Microbiology of food and animal feed -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination-- Part 6: Specific rules for the preparation of samples taken at the primary production stage
Vigente
Idioma: Inglés
Formato: Visualización con Impresión

$112.812

Guía para la estimación y expresión de la incertidumbre en el análisis químico - Parte 1: Fundamentos
Vigente
Idioma: Español
Formato: Visualización con Impresión

$107.100

Alimentos - Determinación de estaño mediante espectrofotometría de absorción atómica por llama
Vigente
Idioma: Español
Formato: Visualización con Impresión

$47.124

Productos alimenticios envasados - Contenido neto - Parte 2: Determinación del contenido neto
Vigente
Idioma: Español
Formato: Visualización con Impresión

$49.980